SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

10 tipů, jak rychleji usnout



Pokud jste někdy leželi v posteli a zírali do stropu, nejste v tom sami. Někdy je těžké vypnout mozek po dlouhém dni nebo večer před náročným dnem.
 Existuje několik jednoduchých tipů, které vám pomůžou s lepším usínáním.

 
 1. Pozor na kofein před spaním. 
Kofein byste měli před spaním omezit. Příliš mnoho kofeinu vám může zabránit usnout (a zůstat spát!). Kofein působí na každého jinak, takže pokud si nemůžete dát kávu po 13. hodině, tak si ji nedávejte! Nestojí to za to, abyste kvůli tomu přišli o spánek.
 
 2. Omezte čas strávený u obrazovky.
Pokud můžete, zakažte v ložnici používání elektroniky. Modré světlo, které elektronika vyzařuje, udržuje váš mozek aktivní, což před spaním nechcete. Dobrým zvykem je omezit elektroniku zhruba hodinu před spaním. 

3. Vyhněte se alkoholu před spaním.
 
Někteří lidé si rádi dopřejí "skleničku na dobrou noc", ale tento pozdně noční nápoj by ve skutečnosti mohl negativně ovlivnit váš odpočinek.  
 
4. Co tak číst knihu?
Pro čtení před spaním je nejlepší skutečná, fyzická papírová kniha, nikoli elektronické čtecí zařízení. Pomáhá uvolnit mysl a příběh může pomoci odvést pozornost vašeho mozku od případného stresu nebo úzkosti. 
 

5.  Máte dostatek pohybu?
 Pravidelně aktivita během dne pomáhá unavit mysl a svaly, abyste se co nejlépe vyspali.
 
6. Vytvořte si spánkový rozvrh 
 Pokud se každý den zaměříte na stejnou dobu spánku a vstávání, může vám to pomoci rychleji usnout a mít kvalitnější spánek. 
 
7. Ztlumení světel před spánkem  
Několik hodin před spaním ztlumte světla, aby vaše tělo začalo produkovat melatonin. Melatonin je přirozený hormon, který váš mozek uvolňuje a který vašemu tělu říká, že je čas na spánek. 
 
8. Úplná tma na noc pomáhá 
Dokonce i světlo z hodin nebo světlo z chodby pod dveřmi vás může udržet vzhůru. Vrací se k produkci melatoninu a světlo může vašemu tělu bránit v produkci správného množství, které vám pomůže usnout. 
 
9. Pořiďte si správný polštář. 
Ujistěte se, že máte správný polštář pro vaši polohu při spánku. Spáč na boku potřebuje od svého polštáře o něco větší oporu než spáč na břiše. Naše skvělé ergonomické polštáře najdete zde. 
 
10. Zkuste meditovat
Vyzkoušejte noční meditaci. Existují také praktické aplikace, které nabízejí noční meditace. 
 
Jak vám můžeme pomoci? 
 
Nová ortopedická matrace může zlepšit kvalitu spánku a tím pádem i celkový život jejího uživatele. Existuje mnoho důvodů, proč by si lidé měli vybrat kvalitní ortopedickou matraci. 
 
Prémiové matrace usilují o to, abyste měli co nejlepší spánek ve svém životě. Naše matrace mají zdravotní certifikace, díky tomu dostáváte opravdu skvělý prostředek na zlepšení svého spánku. Přidejte se ke stovkám stávajících zákazníků, kteří změnili svůj život díky matracím Spirit Superior nebo Curem 
 
Výběr ortopedické matrace může být zpočátku finančně náročný, ale díky jejím mnoha výhodám si můžete být jisti, že je to investice do zdraví a kvality spánku, což může mít pozitivní vliv na váš celkový život.
 


 

Matrace pro lepší život

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

Nejprodávanější matrace

 

Matrace Spirit Superior Nucleus

Špičková tvrdší matraci, která vám pomůže od bolesti zad. Vhodná i pro těžší spáče.

od 16 990 Kč

 
 

Spirit Superior Triumph.

Vneste luxus do své ložnice se skutečnou ortopedickou matrací Spirit Superior Triumph.

od 14 950 Kč

 
 

Curem C 7000 XD

Inovativní hybridní ortopedická matrace Curem, přinášející nejdokonalejší podporu a odlehčení.

od 17 950 Kč

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program