SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

B2B spolupráce - hotely & designéři


Nabídka postelí a prémiových matrací pro B2B spolupráci s designéry, hotely a architekty

Premiove-matrace.cz představují nabídku pro designéry, hotely a architekty, kteří se zaměřují na vytváření prostředí s vynikajícím designem a nejvyšší kvalitou. Tato nabídka poskytuje příležitost spolupracovat s námi a vybavit své projekty špičkovými postelemi a matracemi, které splňují nejnáročnější standardy. 

Kvalita a pohodlí

Naše premiové matrace a čalouněné postele jsou vyrobeny s nejvyšší precizností a používají špičkové materiály, aby zajistily nejvyšší možnou kvalitu a pohodlí. Každá matrace je pečlivě navržena tak, aby poskytovala optimální podporu těla a zároveň udržovala příjemnou teplotu spánku. Jsme hrdí na to, že naše matrace splňují nejvyšší standardy odvětví a jsou oceněny svými uživateli.

Hotely - Luxusní spánek pro vaše hosty

Pro hotely je kvalita spánku hostům klíčová a naše premiové matrace a postele jsou skvělou volbou pro vytvoření luxusního a pohodlného prostředí. Naše matrace nabízejí vynikající podporu těla a odpružení pohybu, což přispívá ke klidnému a nerušenému spánku. Jsme si vědomi, že každý hotel má své jedinečné požadavky, a proto poskytujeme možnost přizpůsobení matrací podle konkrétních potřeb a preferencí.

Spolupráce pro designéry

Pro designéry představuje naše nabídka šanci vybavit jejich interiérové projekty postelemi a matracemi, které jsou nejen esteticky atraktivní, ale také zajišťují pohodlný spánek a odpočinek. Naše postele jsou dostupné v různých designech, vzorech a barvách, které umožňují přizpůsobit je konkrétnímu designovému konceptu. Spolupracujeme s designéry na individuálních projektech a nabízíme možnost výroby matrací na míru, které se perfektně hodí k jejich vizi. 

Architekti - Kompletní řešení pro spánek a odpočinek

Pro architekty je spánek a odpočinek vytvářený prostřednictvím správného vybavení zásadním prvkem. Naše nabídka zahrnuje nejen premiové matrace, ale také další doplňky jako polštáře a matracové přikrývky, které kompletně doplňují spánkové řešení. Spolupracujeme s architekty na vytváření prostředí, která podporují zdravý spánek a zajišťují pocit luxusu a pohodlí.

 

Výhody spolupráce s námi
  • Špičková kvalita a pohodlí matrací
  • Možnost přizpůsobení matrací podle individuálních požadavků
  • Různé designy, vzory a barvy matrací
  • Kompletní řešení pro spánek a odpočinek včetně polštářů a matracových přikrývek
  • Profesionální a osobní přístup ke každému projektu
  • Dlouhodobá spolupráce s důrazem na spokojenost klientů

Neváhejte se obrátit s jakkýmkoliv dotazem na následujícím kontaktu:

Klára Míšková / Provozní ředitelka & B2B manager

miskova@premiove-matrace.cz

+420 731 157 007

 

Matrace pro lepší život

Díky našim zkušenost vám pomůžeme vybrat spánkový program na míru.

Ukázat nabídku

Affiliate program