SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Zdravotní matrace Curem a Spirit Superior

zdravotni-matrace-curem-spirit-superior-premiove-matrace

Hledáte opravdu kvalitní ortopedickou matraci, která má zdravotnickou certifikaci? Na našem e-shopu www.premiove-matrace.cz najdete jen matrace, které splňují tuto náročnou certifikaci. 

Jaké jsou výhody zdravotních matrací Curem a Spirit Superior?

Zdravotní matrace Curem a Spirit Superior jsou určeny především pro dlouhodobě ležící pacienty nebo ty, kteří jsou výskytem dekubitů (proleženin) ohroženi. Používají se jak v nemocnicích, tak i v domácím léčení. Matrace byly podrobeny klinickému testování a hodnocení. Všechny matrace mají ES Prohlášení o shodě (logo CE) a všechny použité vstupní materiály splňují certifikát Öko-Tex Standard 100 (evropský standard zdravotní nezávadnosti).

V roce 2020 byly ortopedické matrace Curem a Spirit Superior označené zeleným logem s křížkem zaregistrovány v registru zdravotnických prostředků, díky tomu mohou být matrace Curem a Spirit Superior použity při léčbě pacientů ve všech státech EU. 

Kde probíhá testování zdravotních matrací Curem a Spirit Superior?

Významným partnerem v průběhu registrace nám byla Fakultní nemocnice Hradec králové, splňující veškerá oprávnění pro testování a udělení certifikací podle platné legislativy. Díky této spolupráci se zdravotními odborníky se přišlo na velké množství důležitých poznatků, týkajících se fungování lidského těla a požadavků na konstrukci zdravotnických matrací.

Matrace jsou koncipovány jako antidekubitní – s různými stupni prevence vzniku dekubitů neboli proležení. Pro běžného uživatele to znamená, že matrace na tělo „netlačí“ a umožňuje cirkulaci krve v tkáních. Přináší dokonalou relaxaci, nedochází k přeležení a u dlouhodobě ležících osob předchází vzniku proleženin.

Veškeré zdravotní matrace, registrované jako zdravotnický prostředek podléhají povinnosti povýrobního sledování a vyhodnocování. Naše výrobky jsou testovány a sledovány ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové a Hamzově odborné léčebně pro děti a dospělé v Luži v Košumberku.  

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program