SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Anatomické zóny v matraci. Pravda o jejich využití

Pokud se zajímáte o zdravý spánek, určitě oceníte náš nový seriál o spánku, který najdete na našem YouTube Prémiové matrace. S Tomášem Konečným, brand managerem firmy Hilding Anders, největší český výrobce matrací a výrobce matrací Curem & Spirit Superior, vám představíme různé zajímavosti ze světa spánku, které bychom měli brát na zřetel při výběru matrace. V prvním dílu vám přiblíží anatomické zóny v matracích, jejich výhody a využití. 



K čemu slouží anatomické zóny v matraci? 


 

Matrace jsou jedním z nejdůležitějších prvků pro kvalitní spánek. Anatomické zóny v matracích jsou designovány tak, aby poskytovaly podporu v oblastech těla, které jsou nejvíce namáhány při spánku.

V tomto novém videu si přiblížíme různé typy matrací s anatomickými zónami, od memory foam po pružinové matrace. Video vysvětluje, jak každá anatomická zona funguje a jaký má dopad na spánek. Například, oblast pod hlavou a krkem je navržena tak, aby poskytovala správnou podporu pro vaši páteř a zabraňovala bolesti v krku. Zatímco oblast pod bederní páteří má větší elasticitu, což zlepšuje pružnost matrace a poskytuje lepší podporu vašim nohám.

Výhod anatomických zón v matracích je mnoho, včetně lepšího držení tvaru, zvýšení pohodlí a podpory vašeho těla. Díky tomu můžete mít klidnější a pohodlnější spánek. 

Je třeba si uvědomit, že ne každý typ matrace vyhovuje každému člověku. Zvolení správné matrace závisí na individuálních potřebách a preferencích. Proto je důležité si vybrat matraci, která nejlépe odpovídá vašim specifickým požadavkům.

Od toho jsou tady naši specialisté, kteří vám vyberou správnou matraci na míru.

Pokud tedy hledáte kvalitní matraci, která poskytne vašemu tělu optimální podporu a pohodlí během spánku, doporučujeme prozkoumat nové video na YouTube o anatomických zónách v matracích. Určitě najdete užitečné informace a nápady na výběr správné matrace pro vás.


Matrace Curem: https://www.premiove-matrace.cz/matrace-spirit-curem/

Matrace Spirit Superior: https://www.premiove-matrace.cz/matrace-spirit-superior/


Najděte perfektní matraci

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program