SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Vyplatí se koupit matraci přes internet?

Naši zákazníci nám často říkají, že by si chtěli matrace nejprve vyzkoušet, než je koupí. A my tomu samozřejmě rozumíme. Ale je na místě otázka - je to skutečně důležité? Odpověď Vás možná překvapí.

 

 

Zkoušení v kamenné prodejně

Pokud máte v plánu jít zkoušet matrace do kamenné prodejny, máte pravděpodobně očekávání, že si lehnete na pár modelů a za pár minut vyberete svoji vysněnou matraci. Bohužel to není tak prosté.

Vaše tělo Vám umí jednoznačně říct, když se mu matrace nelíbí. Jedna je příliš tvrdá, jedna příliš měkká, na další vás něco tlačí. To zjistíte docela rychle. Pak ale natrafite na jednu, která se zdá být ta správná. Ale pozor - když už je nějaká matrace pohodlná, vaše tělo neumí říct, zda-li bude pohodlná i po 8 hodinách spánku. Ono je totiž úplně jiný pocit ležet na matraci 15 minut a úplně jiný pocit na matraci spát celou noc. A už vůbec vám vaše tělo neumí říct, zda vás ráno nebudou bolet záda, krk nebo nebudete mít proleželé rameno.

 

Past paměťových pěn

Když zkoušíte matraci, která je z paměťové pěny, měli by jste na ní ležet alespoň 30-45 min. Proč? Protože paměťová pěna se přizpůsobí díky působení tělesného tepla. Až teprve pak je pocit ležení finální. Ale když matraci zkoušíte v prodejně, málokdy jste bez oblečení a pod přikrývkou, viďte? A ať zvedne ruku ten, kdo vydrží matraci zkoušet více než 15 minut. Takže u matrací z paměťovky nevíte na čem jste, dokud na nich pořádně nespíte.

 

Adaptace těla na novou matraci

Také musíte brát do úvahy to, že vaše tělo si na novou matraci nějaký čas zvyká. Určitě to znáte, když jste někde na dovolené a spíte na jiné posteli. Pár dní to trvá, než to začne být ono. A to samé platí i pro vaši novou matraci. Musíte tomu dát pár dní, u některých lidí klidně 5-6, než se tělo na matraci adaptuje. Z toho nám vychází, že finální rozhodnutí, zda je matrace pro vás ok, padne někdy až po týdnu spaní.

 

Funguje tedy výběr přes internet?

U nás rozhodně ano. Protože řady matrací Curem a Spirit Superior mají modely vyladěné pro každý typ spáče, váhovou kategorii a polohu při spánku. Dle vaší váhy nastavíme správnou tvrdost matrace. Podle polohy při spánku správné materiály. A dle vašich zdravotních trablů doladíme potřebné konstrukční prvky. Díky tomu trefíme ten správný model pro 99% spáčů.

 

30 nocí na vyzkoušení

Tuto matraci můžete pak zkoušet celých 30 nocí v pohodlí své ložnice. Co se ale stane, když se to napoprvé úplně nepotká? Nebojte, nemusíte se ničeho obávat. Pokud vám matrace nebude vyhovovat, rádi Vám ji vyměníme za jiný model. Samozřejmě nejdříve od vás budeme potřebovat zpětnou vazbu, abychom určili vhodnější typ. Jaký je pocit při spaní, zda zlobí tvrdost matrace nebo třeba jestli je ráno něco špatně. Ale pak Vám novou matraci dovezeme, tu starou zase odvezeme a to vše úplně zdarma.

 

Potřebujete pomoc s výběrem té pravé matrace, která vám změní život? Neváhejte a napište nám na náš chat, nebo zavolejte na +420 739 098 080. Jsme tady každý den od 8.00 do 23.00. 

Matrace Curem: https://www.premiove-matrace.cz/matrace-spirit-curem/

Matrace Spirit Superior: https://www.premiove-matrace.cz/matrace-spirit-superior/


Najděte perfektní matraci

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

 

Nejprodávanější matrace

 

Matrace Spirit Superior Nucleus

Špičková tvrdší matraci, která vám pomůže od bolesti zad. Vhodná i pro těžší spáče.

od 16 990 Kč

 
 

Spirit Superior Triumph.

Vneste luxus do své ložnice se skutečnou ortopedickou matrací Spirit Superior Triumph.

od 14 950 Kč

 
 

Curem C 7000 XD

Inovativní hybridní ortopedická matrace Curem, přinášející nejdokonalejší podporu a odlehčení.

od 17 950 Kč

 

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program