SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Proč nekupovat levnou matraci?

proc-nekupovat-levnou-matraci-clanek-premiove-matrace


Když si kupujete matraci, pravděpodobně se snažíte najít co nejlevnější možnost. Není nic špatného na hledání levných možností, ale bohužel často dostanete to, za co zaplatíte. Často se pak stává, že se rozhodnete pro levnou matraci a zjistíte, že se proležela a neplní svůj účel, což může vést k nekvalitnímu spánku a problémům s bolestmi zad. 

 

V tomto článku se podíváme na důvody, proč se levné matrace proleží a proč byste měli zvažovat koupi dražší matrace s certifikací pro zdravý spánek.

Proč se matrace proleží?

Levné matrace jsou obvykle vyrobeny z méně kvalitních materiálů, jako je například polyuretanová pěna (PUR pěna = molitan) s nedostatečnou objemovou hmotností. Tyto materiály se mohou rychle opotřebovat a proležet, což způsobuje nejen nepohodlí, ale také bolesti zad. Matrace může být také nesprávně navržena, což znamená, že nedisponuje dostatečnou podporou pro vaše tělo. Následně se vaše páteř prohne do "C" a trpí jak ploténky, tak zádové svalstvo. Když se tedy rozhodujete, jakou matraci si koupit, měli byste zvážit jak kvalitu materiálů, tak také její konstrukci a podporu pro vaše tělo.

Proč si raději koupit dražší matraci?

Když si koupíte kvalitní matraci, budete mít prospěch z lepšího spánku a zdravotních výhod, které s ní souvisejí. Kvalitní matrace je obvykle vyrobená z kvalitnějších materiálů s vyšší objemovou hmotností, které jsou odolnější a mají delší životnost. Tyto materiály poskytují větší podporu a snižují riziko bolestí zad.

Další výhodou kvalitní matrace je, že může být certifikovaná pro zdravý spánek. Taková certifikace znamená, že matrace byla testována a schválena pro svou podporu zdravého spánku a snížení bolesti zad. Pokud si tedy koupíte matraci s certifikací, můžete mít jistotu, že se jedná o kvalitní produkt, který vám pomůže s lepším spánkem.



Důvody pro proležení levné matrace

  1. Nízká kvalita materiálů

Levné matrace jsou většinou vyrobeny z materiálů, které nejsou tak kvalitní jako u dražších modelů. Použití levných materiálů může vést k rychlému opotřebení a proležení matrace.

  1. Nedostatečná podpora

Levné matrace mají často nedostatečnou podporu, což znamená, že neposkytují dostatečnou oporu pro vaše tělo. Spánek je nejen nepohodlný, ale ani zdravý. 

  1. Nedostatečné větrání

Levné matrace mohou mít nedostatečné větrání, což znamená, že se mohou akumulovat bakterie, plísně a alergeny. Tyto látky mohou způsobit alergické reakce a zhoršit kvalitu spánku. Také to působí na rychlejší degradaci matrace. 

 

Proč raději koupit dražší matraci s certifikací pro zdravý spánek?

  1. Vysoká kvalita materiálů

Dražší matrace jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou odolnější a trvanlivější. Tyto materiály jsou vyrobeny tak, aby matrace poskytovala optimální podporu a pohodlí.

  1. Lepší podpora

Dražší matrace jsou navrženy tak, aby poskytovaly lepší podporu pro vaše tělo, což pomáhá udržovat správnou polohu páteře během spánku. To může pomoci snížit bolesti zad a zlepšit celkovou kvalitu spánku.

  1. Zdravotní certifikace

Mnoho dražších matrací má zdravotní certifikace, které potvrzují, že jsou vhodné pro zdravý spánek. Tyto certifikace zahrnují testování na emise škodlivých látek a kvalitu materiálů. Pokud trpíte alergiemi nebo astmatem

 

Závěr

Když si kupujete matraci, neměli byste jen hledat nejlevnější možnost. Levné matrace se mohou proležet a vést k problémům s bolestmi zad. Místo toho byste měli investovat do kvalitní matrace, která je vyrobena z kvalitních materiálů a moderní technologií. 

 

Vybíráte z řady Spirit Superior? Podívejte se na Jak vybrat tu správnou matraci Spirit Superior.
Nebo pro řadu Curem Jak vybrat tu správnou matraci Curem.

 

Matrace pro lepší život

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

Nejprodávanější matrace

 

Matrace Spirit Superior Nucleus

Špičková tvrdší matraci, která vám pomůže od bolesti zad. Vhodná i pro těžší spáče.

od 16 990 Kč

 
 

Spirit Superior Triumph.

Vneste luxus do své ložnice se skutečnou ortopedickou matrací Spirit Superior Triumph.

od 14 950 Kč

 
 

Curem C 7000 XD

Inovativní hybridní ortopedická matrace Curem, přinášející nejdokonalejší podporu a odlehčení.

od 17 950 Kč

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program