SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

6 tipů pro lepší spánek

6-tipu-pro-lepsi-spanek-premiove-matrace

Už jste se někdy probudili po víkendu a jediné přání bylo zůstat v posteli? Ranní únava je zásadní problém, který má spousta aktivních osob. Je to pravděpodobně způsobeno tím, že jste se odchýlili od svého spánkového režimu.

Máme pro vás následujících 6 tipů, jak zlepšit vaši spánkovou rutinu.

 

1. Upravte čas kdy chodíte do postele 

Jedná se o jeden z nejjednodušších způsobů, jak přenastavit svůj spánkový rozvrh, ale vyžaduje to čas. Pokud chcete chodit spát dříve, posuňte dobu spánku vždy o půl hodiny dopředu. Jakmile si vaše tělo zvykne na dřívější dobu spánku, posuňte ji o další půlhodinu, dokud nedosáhnete požadované doby spánku.

Ať už chcete jít spát dříve, nebo se probouzet později, vždy měňte svůj spánkový režim po třiceti minutách - změna tak bude pro vaše tělo snazší a je pravděpodobnější, že budete v novém spánkovém režimu pokračovat.

 

2. Dřívější cvičení během dne

Víme, že pravidelné cvičení vám pomůže lépe spát, ale klíčové je také cvičení ve správný čas. Večerní cvičení může váš organismus nadměrně stimulovat, což ztěžuje usínání.

Pokud dáváte přednost cvičení večer, provádějte ho alespoň dvě hodiny před spaním. To poskytne vašemu tělu čas na uklidnění a snížení tepové frekvence připravené na spánek.

 

3. Omezte používání jasných světel

Večer zkuste ztlumit jasná světla a vyhněte se používání elektronických zařízení s jasnými obrazovkami. Když omezíme vystavení světlu, dochází k produkci melatoninu, který pomáhá k tomu, abyste se cítili unavení a připravení jít spát.

 

4. Správný čas na večeři 

Stejně jako cvičení, i jídlo ve správný čas vám může pomoci lépe usnout, nejlepší je sníst poslední jídlo alespoň tři hodiny před spaním. Pomáhá také vědět, jaký typ jídla vám pomůže lépe spát, i s tím vám můžeme pomoci.

 

5. Vytvořte si správné prostředí pro spánek

V neposlední řadě. Vytvoření dokonalého spánkového prostředí je jedním z nejdůležitějších způsobů, jak zlepšit svůj spánek. Nejde jen o to, abyste měli pohodlnou postel, ale také o to, aby vaše ložnice byla zónou bez rušivých vlivů.

- Zabraňte přístupu světla pomocí závěsů.
- Vaše ložnice by neměla být teplejší než 18 stupňů.
- Telefon zapněte na noční režim.
- Omezte hluk elektronických přístrojů na minimum

 

6. Správná matrace pro vaše tělo 

Pořízením pohodlné matrace, která pomůže zlepšit váš spánek, omezíte časté buzení během noci a dokážete i odstranit potíže s problémovými partiemi těla. S certifikovanými matracemi Curem a Spirit Superior dosáhnete toho vysněného zdravého spánku, kdy se ráno budete budit plní energie a bez bolestí zad. 


 

 

Nejprodávanější matrace

 

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program