SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Výhody matrace Curem & Spirit Superior

Matrace Curem nebo Spirit Superior jsou jedny z nejkvalitnějších ortopedických matrací na českém trhu. Proč zvolit právě tyto modely a jaké jsou jejich výhody? V předchozím videu jsme probrali výhody prémiových ortopedických matrací, proč se investice do kvalitní matrace opravdu vyplatí. Tentokrát videu s Tomášem Konečným, brand manager firmy Hilding Anders, největšího českého výrobce matrací a výrobce matrací Curem & Spirit Superior, rozebereme přednosti dvou uvedených modelových řad.

 

Výhody matrace Curem a Spirit Superior?
Rozhovor s Tomášem Konečným, brand managerem z Hilding Anders. 


 

Matrace Curem a Spirit Superior jsou specializované matrace, ktéré vám nabídnou několik výhod, včetně:

  • Vysoká kvalita materiálů: Matrace jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči opotřebení a mají dlouhou životnost. Používají se zde moderní materiály, jako jsou viskoelastické pěny, latexové pěny a speciální konstrukce, které zajišťují pohodlí a podporu při spánku.

  • Anatomický tvar: Matrace jsou navrženy tak, aby se dokonale přizpůsobovaly anatomii těla. Díky tomu jsou schopny poskytnout správnou podporu pro páteř a uvolnit svaly. To je velmi důležité pro zdravý a kvalitní spánek.

  • Odstranění bolesti zad: Díky anatomickému tvaru a použití kvalitních materiálů jsou matrace ideální pro odstranění bolesti zad. Správná podpora páteře pomáhá uvolnit napětí v svalstvu a redukovat bolest v oblasti zad.

  • Hypoalergenní: Matrace Curem a Spirit Superior jsou navrženy tak, aby minimalizovaly výskyt alergenů, jako jsou roztoči a plísně. Materiály, které se používají, jsou hypoalergenní a snadno se čistí.

  • Bezpečnost: Matrace Curem a Spirit Superior jsou vyrobeny v souladu s evropskými normami a jsou bezpečné pro použití. Materiály, které se používají, jsou certifikované a testované na odolnost a bezpečnost.

  • Komfortní spánek: Matrace jsou navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí a podporu během spánku. Díky tomu se zlepšuje kvalita spánku a člověk se cítí odpočatý a plně obnovený po probuzení.


Celkově lze tedy říci, že matrace Curem a Spirit Superior jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí mít zdravý a kvalitní spánek. Díky svým výhodám poskytují tělu dokonalou podporu, minimalizují bolesti zad a pomáhají uvolnit napětí v svalstvu.

V případě, že hledáte kvalitní matraci s dlouhou životností a vysokým komfortem, může být prémiová matrace tou správnou volbou pro vás.


Ukázat nabídku matrací Curem > zde

Ukázat nabídku matrací Spirit Superior > zde  


Najděte perfektní matraci

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program