SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Nové modely Spirit Superior 2022


Jak to už bývá, každý skvělý produkt se vždy dá ještě o něco vylepšit. Specialisté na spánek z firmy Tropico by Hilding Anders, největšího českého výrobce matrací, o tom ví své. Už léta navrhují, konstruují a testují nové matrace a v poslední době měli docela napilno. Zpětná vazba od tisíců zákazníků, modernější technologické postupy a nové konstrukční materiály jim umožnili vylepšit už tak skvělou řadu luxusních ortopedických matrací, Spirit Superior. Pojďme se podívat na to, v čem je dlouho očekávaná nová generace lepší oproti té předchozí.


Materiály a konstrukce

Hlavní změny jsou samozřejmě v použitých materiálech. Skrze celé portfolio modelů Spirit Superior došlo k navýšení hustoty použitých pěn. Obvykle se udává v kg/m3 a čím vyšší je toto číslo, tím více mechanického zatížení pěna snese. U některých vrstev je toto navýšení až o 50%! Tímto krokem se životnost matrací se značně prodloužila (jen záruku mají až 10 let) a vy si můžete užívat ničím nerušený spánek více než desetiletí.

Také došlo ke změně v konstrukci základny u modelu Spirit Superior Visco, Spirit Superior Latex a Spirit Superior Triumph kde se používá nově hybridní pěna HY. Tato pěna kombinuje to nejlepší ze světa latexu, gelu a paměťové pěny - je extra pružná, krásně přizpůsobivá, má skvělou termoregulaci a je prakticky nezničitelná. Hybridní pěna je absolutní hit při konstrukci prémiových ortopedických matrací.

U modelu Spirit Superior Comodore došlo k signifikantnímu vylepšení jádra z taštičkových pružin. Jemné pružiny, které využívají principu vzdušné pumpy na dokonalé odvětrání jádra, se podařilo zmenšit o cca 15%. Tím pádem se jich nově do jádra vměstná až 1680 a dynamická odezva na zatížení tělem je na naprostém vrcholu fyzikálních možností. Zteží naleznete matraci, která bude Vaše tělo hýčkat tak neuveritelnou přizpůsobivostí.

 

Potah Vogue - Gekon

Jednou z velkých změn, které lze vidět i na první pohled, je úplně nový potah Vogue - Gekon, více se o něm dozvíte v tomto článku. Je krásně hebký a nadýchaný a svým vzorem byl jednoznačně inspirovaný přírodou. Potah splňuje všechny požadavky, které na matraci můžete mít, je pratelný, vzdušný, antialergický. Ale hlavně je absolutně dokonalý na omak a bude se Vám na něm spát jak na obláčku.


Výška a cena

Nově u modelu Spirit Superior Visco, Spirit Superior Latex a Spirit Superior Triumph naleznete možnost zakoupit je krom výšky 25 a 30 cm i ve výšce 22 cm. Díky použití kvalitnějších pěn, upravené základně i modely v této výšce disponují zárukou až 10 let. Ale také jsou cenově příznivější pro Vaši peněženku.

 

Nová generace řady ortopedických matrací Spirit Superior doznala množství vylepšení. Dá se říct, že za každou jednou změnou je spousta přemýšlení, zkušeností a důmyslných řešení. A to vše proto, aby se Vám spalo ještě líp a ještě kvalitněji.

Na všechny matrace Spirit Superior je nadstandardní 10-ti letá záruka. Zároveň si kupujete matraci s ojedinělou certifikací zdravotnický prostředek = kupujete opravdovou ortopedickou zdravotní matraci. Tyto matrace splňují náročné zdravotní certifikace. 

 

Nejprodávanější matrace Spirit Superior

 

 pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2

Affiliate program