SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Potah matrací Spirit: Gekon & Vogue

 

Novinka pro rok 2022 u matrací Spirit Superior? Luxusní potahy Gekon & Vogue!

Řada matrací Spirit Superior se dočkala modelové aktulizace a přináší několik novinek, které jsme vám blíže představili v článku Nové modely Spirit Superior 2022. Dneska se podíváme na detaily k novému luxusnímu potahu, který se objevil u všech matrací z této řady.
Dvoudílný potah Gekon & Vogue ve spojení s matracemi prémiové řady matrací Spirit Superior Vám přinese maximální pocit komfortu při ležení, což je nezbytné pro dosažení kvalitního spánku. U řady Spirit Superior je myšleno nejen na kvalitu ležení, ale také na relaxaci vaší mysli.

Potah jsou dvoudílný, díky. tomu získáte jednoduchou manipulaci a praní.

Prémiový potah Gekon si zamilujete na první dotek díky jeho hebkosti, nadýchanosti. Extrémně příjemný na dotek, ale především vysoce funkční. Název byl inspirovaný přírodou, díky struktuře, která je prošitá na vnější straně vypadá jako silueta Gekona

Potah Vogue je funkční a pratelný potah, který je velmi příjemný na dotek. Na rozdíl od jiných látek, které jsou používané k výrobě potahů, disponuje nadstandardně vysokou gramáží látky (568 g/m2), díky tomuto složení dosahuje prémiových vlastností: vysoká odolnost a nadstandardní hygiena.

Složení potahu Gekon: 

63 % polyester
36 % tencel
1 % elastan

Složení potahu Gekon: 

70% polyester
30% viscose

Výhody těchto potahu:

  • Pratelné na 60°
  • Dvoudílný
  • Dřevité vlákno
  • Termoregulace
  • Extra prodyšné


Termoregulační 3D ventilace
podporuje odvod vlhkosti, vzdušnost lůžka a celkové zdravé spánkové klima.

 

Tyto potahy Gekon a Vogue najdete u oblíbených matrací: Spirit Superior TriumphSpirit Superior CloudSpirit Superior NucleusSpirit Superior LatexSpirit Superior ComodoreSpirit Superior Visco


Nejprodávanější matrace Spirit Superior

 

 pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2

Affiliate program