SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Hudba pro jarní spánek

Speciální playlist pro lepší spánek pro jaro 2022!

Hudba může podpořit spánek v každém věku. S přibývajícím věkem nám hudba může pomoci zmírnit problémy se spánkem, které jsou pro stáří typické. Například v jedné studii starší dospělí, kteří před spaním 45 minut poslouchali uklidňující hudbu, uváděli výrazně lepší kvalitu spánku, usínali rychleji, spali déle a uváděli méně poruch spánku.

Proto jsem pro vás připravili tento playlist na Spotify - Jarní spánek, kteří naši kolegové ručně sestavili a je vytvořen pro vaše lepší usínání. 

Poslech hudby pravděpodobně zlepšuje spánek z více než jednoho důvodu. Hudba může například snižovat stres a bolest, které narušují spánek. Může také přímo podporovat spánek tím, že ovlivňuje vaši fyziologii. Hudba ovlivňuje váš sympatický nervový systém a produkci hormonů.

Mnoho lidí používá hudbu k tomu, aby se cítili lépe a odvedli pozornost od negativních nebo stresujících myšlenek.



Přímý odkaz na playlist Jarní spánek najdete na tomto odkazu zde

Pokud to se s vým spánkem myslíte opravdu vážně, podívejte se na naše kvalitní ortopedické matrace, které váš spánek pozvednou na vyšší úroveň. 

 

Nejprodávanější matrace

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program