SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Jak se vyrábí matrace Curem nebo Spirit Superior?




Zajímá vás, jak se vyrábí ortopedické matrace Curem nebo Spirit Superior? Přinášíme vám report z návštěvy nové továrny Hilding Anders v Jilemnici, výrobce matrací Curem, Spirit Superior nebo Tropico Guard. Společnost Hilding Anders je největším výrobcem matrací v České republice a zároveň jedním z největších výrobců matrací na světě.

Náš tým se vydal na prohlídku, aby zjistil novinky ve výrobě matrací, použitých pěn, tak abychom vám doporučili jen ty nejlepší matrace. Brand manager Tomáš Konečný představil inovativní výrobní proces, který tato továrna používá k výrobě svých produktů.

Výroba matrací Curem a Spirit Superior se může pyšnit nejmodernějšími technologiemi a zařízeními, které umožňují vyrábět matrace s vynikající kvalitou a komfortem. Díky tomu dosahuje kvalit, které získaly certifikaci zdravotnického prostředku, tzn. kupujete si skutečnou ortopedickou matraci, která vám pomůže zlepšit váš spánek.

Při vývoji je matrace pečlivě testována a prověřena v různých podmínkách, aby byla zaručena její kvalita a dlouhá životnost. Výrobní proces začíná skládáním vrstev pěnových materiálů. Tím se vytváří unikátní struktura matrace, která poskytuje optimální podporu a pohodlí během spánku.

Továrna vynakládá velké úsilí na výzkum a vývoj nových materiálů a technologií, aby mohla neustále zlepšovat své produkty a nabízet zákazníkům ty nejlepší matrace na trhu.

V neposlední řadě, nová továrna používá šetrné technologie a materiály, které minimalizují dopad na životní prostředí. Všechny matrace jsou vyráběny z certifikovaných materiálů, které splňují nejpřísnější evropské normy a směrnice.

 

Jsme velmi potěšeni, že jsem měli příležitost navštívit továrnu Hilding Anders a vidět, jak se vyrábějí matrace nejvyšší kvality. Tato továrna je skutečným lídrem v oblasti výroby matrací a její inovativní přístup a péče o detaily zaručuje, že zákazníci budou mít vždy přístup k těm nejlepším matracím na trhu.

 

Matrace pro lepší život

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

Nejprodávanější matrace

 

Matrace Spirit Superior Triumph

Vneste luxus do své ložnice se skutečnou ortopedickou matrací Spirit Superior Triumph....

od 14 950 Kč

 
 

Matrace Spirit Superior Latex

Pěnová ortopedická matrace s vyšší tuhostí a vyšší střední odrazovou...

od 14 950 Kč

 
 

Curem C 7000 XD

Inovativní hybridní ortopedická matrace Curem, přinášející nejdokonalejší podporu a odlehčení...

od 17 950 Kč

 

 

 

Affiliate program