SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Proč vybrat matrace Curem?

Jaké jsou přednosti matrací Curem? Co znamená Curem IQ technologie? Nejlepší matrace na českém trhu.

 

Matrace Curem mají jedinečné odlehčující vlastnosti, a zároveň zachovávají maximální podporu těla – přinášejí tak hluboký a klidný spánek, čímž pomáhají předcházet a mírnit pohybové, svalové a kloubní bolesti.

Mějte na paměti, že kvalitní spánek ovlivňuje kvalitu Vašeho dne i Vašeho života.

Poselství zdravého spánku, zdravého života. CUREM [“kjurem”] je zkratkou anglických slov „CURe“ a „thEM“ - „vyléčit je“. Konstrukce a technologie matrací Curem se opírá o poznatky z technologií letu do vesmíru. Matrace Curem vznikají speciální technologií nástřiku paměťové (viscoelastické) pěny velmi vysoké objemové hmotnosti.
Hlavní devizou matrací Curem je omezení tlaku na tělo, uvolnění svalstva a podpora hlubokého spánku. Při ulehnutí pomáhají matrace Curem navodit Vašemu tělu velice příjemný pocit “stavu beztíže“.

Technologie Curem IQ

At už si vyberete kteroukoli z matrací Curem, budete nadšeni. Technologie Curem IQ Comfort optimalizuje tlak na tělo dle hmotnosti a tvaru postavy.

Matrace se Vám tak plně přizpůsobí, spánek je klidnější, protože díky stavu odlehčení nemusí tělo tak často střídat spánkové polohy.

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program