SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Zdravotní matrace Tropico Guard

Kvalitní ortopedická matrace se zdravotní certifikací, k tomu za rozumnou cenu? Ano, to je řada Tropico Guard, od výrobce Tropico - Hilding Anders.

Jaké jsou výhody zdravotních matrací Tropico Guard?

Matrace jsou vyráběny pro splnění  antidekubitních parametrů, jedná se o technologii, která je prevencí vzniku proleženin. Pro zákazníka to znamená, že matrace nevyvýjí na tělo tzv. netlačí a umožňuje maximální cirkulaci krve v tkání. Výsledkem je dokonalý relaxace, nedochází k přeležení a u dlouhodobě ležících osob předchází vzniku proleženin.

Matrace Tropico Guard mají ES Prohlášení o shodě (logo CE) a všechny vstupní materiály splňují certifikát Öko-Tex Standard 100 (evropský standard o zdravotní nezávadnosti).

Zdravotní matrace Tropico Guard jsou určeny vhodné i pro dlouhodobě ležící pacienty nebo ty, kteří jsou výskytem dekubitů (proleženin) ohroženi. Používají se jak v nemocnicích, tak i v domácím léčení. Matrace byly podrobeny klinickému testování a hodnocení. Správná matrace je opravdovou investicí do zdraví.


Na našem e-shopu www.premiove-matrace.cz najdete jen matrace, které splňují tuto náročnou certifikaci. Více se dozvíte v obsáhlejším článku, kde popisujeme způsob a náročnost testování - zde

 

 

 

Matrace Tropico Guard

zdravotni-matrace-tropico-guard-premiove-matrace-1

zdravotni-matrace-tropico-guard-premiove-matrace-2

zdravotni-matrace-tropico-guard-premiove-matrace-3

 

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program