SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Nejlepší matrace pro hotely 2022

nejlepsi-hotelove-matrace-pro-rok-2022-premiove-matrace

Nejlepší hotelové matrace pro rok 2022

Hledáte ty nejlepší hotelové matrace které jsou momentálně na trhu? Není vám jedno, jak se vyspí vaši hosté? Chcete mít zaručenou nejlepší hodnocení hotelových hostů, díky kvalitnímu spánku? Právě proto jsme pro vás přichystali jednoduchý souhrn nejprodávanějších hotelových matrací.

Vybrat tu správnou matraci pro váš hotel nebo penzion může být někdy bolehlav. Dobře víme, jak je těžké se zorientovat v nabídce matrací různých e-shopů. Zároveň díky dlouholetým zkušenostem s ubytovacím segmentem, dokážeme dobře pochopit potřeby vašich hostů. Rok od roku jsou hosté čím dál víc náročnějším na kvalitu ubytování a to se podepíše na hodnoceních skrz různé rezervační systémy jako je Booking nebo Agoda

Neváhejte se na nás obrátit, rádi vám poradíme s výběrem a nezávaznou konzultací. Kontakty zde.

Jaké typy hotelových matrací můžete vybrat?

Pěnové matrace
V naší nabídce najdete pěnové matrace té nejvyšší kvalit, vyráběné v České republice, pomocí nejmodernějších technologií. Nostnost matrací až 200 kg a se zárukou až 10 let.

Pružinové - taštičkové matrace
Jak už název napovídá, taštičková matrace obsahuje jednotlivé pružiny, z nichž každá je všitá do vlastní kapsy z látky. Díky tomu jsou jednotlivé pružiny zcela nezávislé a pohybují se nezávisle na sobě.  

 

Proč koupit hotelové matrace na Premiove-matrace.cz?

  1. Nadstandardní poradenství při výběru
  2. Garance nejlepší ceny
  3. Doprava ZDARMA

 

Nejprodávanější hotelové matrace pro rok 2022


zdravotni-matrace-tropico-guard-premiove-matrace-1

 

 pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2

Affiliate program