SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Kdy je ten pravý čas vyměnit matraci?

Představte si situaci: večer si leháte a místo očekávaného relaxu a pohody vám vaše matrace nabízí pouze nepříjemný pocit a bolest zad. A co hůř, ráno se probouzíte unavení a bez energie. Pokud se vám to zdá povědomé, je to jasný signál: je čas na změnu matrace!

 


❓Proč je důležité mít kvalitní matraci?

Kvalitní spánek je základem našeho zdraví a celkové pohody. Vždyť proč bychom jinak trávili zhruba třetinu našeho života v posteli? Kvalitní matrace nám může zajistit takový spánek, který nás nabije energií na další den, pomůže regenerovat naše tělo a umožní nám vstát ráno "pravou nohou".


🔄 Kdy je čas říci sbohem staré matraci?

Specialista Igor z Premiove-matrace.cz na tuto otázku odpovídá ve videu, kde se věnuje klíčovým faktorům, které je třeba zvážit při rozhodování o výměně matrace. Obecně by matrace měla být vyměněna každých 7-8 let. Je tomu skutečně tak? Záleží na několika faktorech: 

  • Proležení matrace: Pokud máte v matraci vyležený důlek, znamená to, že pěna už nefunguje, netlumí a nepřizpůsobuje se. Dost pravděpodobně si z toho odnesete bolest zad a otlačené kyčle a ramena. POZOR - topper (nebo přistýlka) tento strukturální nedostatek matrace nezvládne zahladit. 

  • Vlhkost: Když matraci zvednete a v posteli nebo na stěne bude vlhko nebo plíseň - je rozhodně čas na výměnu matrace. Vlhkost je totiž největší faktor degradace matrace. Pokud je vlhkost pod matrací, bude vlhkost i v jejím jádru. A také tam budou roztoče, bakterie a plísně. A na tom přece spát nechcete. 

  • Přibrali jste?: Většina matrací, obzvlášt ty levnější mají tendenci časem měknout. Pokud se vaše váha v posledním čase zvýšila, tak je docela možné, že matrace už nezvládá poskytovat dostatečnou oporu vašemu tělu.  Vnímáte bolest zad nebo jiných částí těla po probuzení? To je častý důkaz, že matrace již není vhodná.



💡 Tipy na výběr vaší nové matrace

Pokud jste se rozhodli pro změnu, Premiove-matrace.cz nabízí několik užitečných tipů, jak vybrat matraci, která bude ideálně vyhovovat vašim potřebám:

  • Pružnost: Pokud se v noci hodně přehazujete, vybírejte matrace, které mají vyšší pružnost. Ideální materiály jsou latex a hybridní pěna. Naopak, když se v noci ani nepohnete, budou pro vás vhodné matrace z paměťové pěny.
  • Tvrdost: Mějte na paměti, že správná tvrdost matrace musí odpovídat vaší váze. U každé matrace hledejte údaj "váha ideálního spáče".
  • Velikost: Vyberte matraci, která je dostatečně velká a pohodlná pro vás (a vašeho partnera).




🌟 Prémiové matracemi s dopravou zdarma!

Teď, když víte, jak na výměnu matrace, proč nezačít hledat tu pravou pro vás? Na Premiove-matrace.cz najdete širokou nabídku skutečných ortopedických matrací, které mohou změnit váš spánek k lepšímu – a co více, všechny matrace jsou s DOPRAVOU ZDARMA! 🚛

Nechejte se inspirovat a investujte do svého spánku už dnes. Vaše tělo vám poděkuje!

 

Potřebujete pomoc s výběrem té pravé matrace, která vám změní život? Neváhejte a napište nám na náš chat, nebo zavolejte na +420 739 098 080. Jsme tady každý den od 8.00 do 23.00. 

Matrace Curem: https://www.premiove-matrace.cz/matrace-spirit-curem/

Matrace Spirit Superior: https://www.premiove-matrace.cz/matrace-spirit-superior/


Najděte perfektní matraci

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku

 

Nejprodávanější matrace

 

Matrace Spirit Superior Nucleus

Špičková tvrdší matraci, která vám pomůže od bolesti zad. Vhodná i pro těžší spáče.

od 16 990 Kč

 
 

Spirit Superior Triumph.

Vneste luxus do své ložnice se skutečnou ortopedickou matrací Spirit Superior Triumph.

od 14 950 Kč

 
 

Curem C 7000 XD

Inovativní hybridní ortopedická matrace Curem, přinášející nejdokonalejší podporu a odlehčení.

od 17 950 Kč

 

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program