SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

30 nocí na vyzkoušení: nákup matrace online bez rizika!

Mnoho lidí má z nákupu matrace obavy, protože si nejsou jisti, jak pro sebe vybrat ten správný model. Co když se spletou a doma jim zůstane matrace, na které se nespí dobře? Jak se vyhnout tomu, že vyhodíte peníze z okna? Odpověď je prostá, u nás máte na vyzkoušení matrace celých 30 nocí. Pokud zjistíte, že vám nesedí, vyměníme vám ji bez problému za jiný model. A to úplně zdarma. 

 

 

Proč je 30 nocí na vyzkoušení tak výhodných?

  1. Zkoušení ve vlastní ložnici: Nakupování matrace může být někdy složitý, protože nevíte, jak se na matraci skutečně vyspíte. Pocit na matraci na prodejně za pár minut může být hodně odlišný od pocitu, kdy na matraci spíte celou noc. Během 30 dnů na vyzkoušení máte dostatek času matraci otestovat ve svém vlastní ložnici a ujistit se, že je pro vás ta správná. 

  2. Odvoz a dovoz zdarma: Pokud zjistíte, že matrace vám nesedí, nemusíte se obávat. Zabezpečíme dopravu a zdarma ji odvezeme. Novou matraci dovezeme obratem, také zdarma. Vy tak nemáte žádné další starosti.

  3. Žádné skryté poplatky: Z hygienických důvodů je potřebné mít na matraci zakoupený matracový chránič. Ale jinak v rámci této akce nejsou žádné skryté administrativní, ani dopravné poplatky. Matraci můžete rozbalit a spát na ní, jak se vám zlíbí. 

  4. Nákup bez rizika: Nemusíte se spoléhat pouze na recenze nebo doporučení. Z pohodlí svého domova můžete vybírat svojí novou vysněnou matraci bez obav. Nákup matrací přes internet je díky naší akci úplně bez rizika. 

 

Jak dlouho je potřebné novou matraci zkoušet? 

Určitě to znáte, když spíte na jiné matraci během dovolené nebo pracovní cesty. Pocit při ležení je úplně jiný než doma a člověk si na to chvíli musí zvykat. To samé platí i pro novou matraci. Někdy je to skvělé na první dobrou, někdy to může trvat klidně i týden nebo dva. Proto doporučujeme, aby jste na matraci spali pravidelně alespoň 14 dnů. Pokud to po 2 týdnech nebude ono, napište nám. Náš specialista vám zavolá a společně proberete, co nevyhovuje, jaké máte možnosti a navrhne vhodnější model. 

 

Jak na výběr nové matrace? 

 

  1. Využijte náš chytrý online výběr matrace: Umožní vám najít ideální matraci během několika málo kliknutí. A to kdykoliv, klidně uprostřed noci a 24/7. 
  2. Napište nám: Náš tým specialistů je pro vás k dispozici každý den, včetně víkendů od 08.00 do 23.00. Jak na online chatu, tak na čísle +420 739 098 080

 

 matrace-vyber-banner

 

 

 

Nejoblíbenější matrace roku 2023

 

Matrace Spirit Superior Nucleus

Špičková tvrdší matraci, která vám pomůže od bolesti zad. Vhodná i pro těžší spáče.

od 16 990 Kč

 
 

Spirit Superior Triumph.

Vneste luxus do své ložnice se skutečnou ortopedickou matrací Spirit Superior Triumph.

od 14 950 Kč

 
 

Curem C 7000 XD

Inovativní hybridní ortopedická matrace Curem, přinášející nejdokonalejší podporu a odlehčení.

od 17 950 Kč

 

 

 

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program