SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

Hodnocení obchodu

5,0 204 hodnocení
5
200x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie | 12.7.2024
S matrací Superior Cloud jsem velice spokojená, hodně se zmírnili bolesti v kyčli a rameni. Polštáře jsou taky velice příjemné, i přikrývka. Kvalita spánku se zlepšila, mám víc energie. Prodejci mi skvěle poradili a vyšli vstříc, když jsem chtěla udělat změnu v objednávce. S takovým kvalitním proklientským přístupem jsem se již dlouho nesetkala. Naprostá spokojenost!
Avatar autora | 22.6.2024
+ Našli přesně tu matraci která splňuje požadavky co jsem chtěla

AB Avatar autora Alena Bláhová | 20.6.2024
Nadmíru spokojeni, s poradenstvím i s rychlou dodávkou matrací Matrace jsou pohodlné, příjemné, krásně kopírují tělo. Spokojenost s komunikací.
Avatar autora | 16.6.2024
+ Jsou to prostě absolutní profesionálové a moc dobře mi poradili

Avatar autora | 13.6.2024
Při nákupu samá chvála na zboží. Po třech dnech používání chtěli vědět, jak jsme spokojeni. Nebyli jsme schopni odpovědět hned kladně, a tak další komunikace již neproběhla.
PF Avatar autora Petr Fišer | 10.6.2024
Rychlá odezva. Dobrá rada pro zajímavější konečnou cenu. Po dodání nám zavolali jestli je vše v pořádku a jestli jsme s matracemi spokojeni.
Avatar autora | 7.6.2024
+ Mám výborne hodnocení

Avatar autora | 24.5.2024
+ Profesionalni service, osobni komunikace, spolehlivy obchod. Top kvalita matraci.

Koupili jsme matraci Slumberland Dover 180 x 200 Vysoka kvalita, velice pohodlna a prodysna.
Avatar autora | 23.5.2024
+ Vstřícnost pracovníků
+ Odborné konzultace
+ Rychlé jednání a vyřízení
+ Hodnotné dárky k nákupu
- Za mě žádná

Při výběru nových matrací jsem hledal ortopedickou matraci která bude mít delší životnost. S mými 120 kily mi poslední matrace za cenu kolem 6000 Kč vydržela necelé tři roky a cítil jsem proleželá místa. Matrace Spirit Superior používáme necelé dva týdny a po asi třech dnech co jsme si na sebe zvykali spíme klidně celou noc a ráno se nám nechce vstávat. Je to přesně tak, jak mi před nákupem popisoval pracovník obchodu se kterým jsem vedl dlouhý rozhovor po telefonu. Po mé zkušenosti mohu obchod s těmito matracemi doporučit i přes vyšší cenu jsme nakoupili zboží velice kvalitní a už po tak krátké době věřím že nám matrace vydrží déle než 10 let na které je poskytována záruka.
LK Avatar autora Ludmila Kostrůnková | 22.5.2024
Chtěla bych velice pochválit jednání a vstřícnost pracovníků :-) Matrace i polštář mám krátkou dobu, ale zdravotní zlepšení je už teď znát :-) Jsem ráda, že v dnešní době jsem narazila na tak seriózní a příjemné jednání :-) přeji vám mnoho takových spokojených zákazníků jako jsem já :-) děkuji
Avatar autora Michal Šmída | 21.5.2024
spokojenost
LP Avatar autora Lucie Popelková | 21.5.2024
Matrace jsou vynikající a velmi děkuji Igorovi za poradenství. Absolutní spokojenost se servisem a rychlou dopravou. Spaní je lepší, než v hotelu, a přestala jsem mít bolesti zad.
Avatar autora | 21.5.2024
Pracovník obchodu mně skvěle poradil s výběrem. Co řekl, platí. Jsem nadmíru spokojen s matrací, kterou mi doporučil.
Avatar autora | 20.5.2024
+ Rychlost
+ Ochota

Avatar autora | 16.5.2024
+ rychlost
+ kvalita

S obchodem jsme velice spokojeni,objednali jsem matraci a měla přijít za 14 dní. Druhý den mi přišla informace, že ji již vezou. Byla to úleva, jelikož naše stará matrace byla již opravdu špatná a tahle je super. Vzali jsme ortopedickou a přestávají mne zlobit bolesti zad,které jsem myslela, že se předtím zhoršují. Takže u nás jsme nadšeni a doporučujeme, už jen, že velice ochotně poradili se všemi dotazy, co jsme měli.
Avatar autora | 14.5.2024
Jsem spokojená, rychlé vyřízení objednávky a dopravy.
Avatar autora | 12.5.2024
Vše proběhlo v pořádku, doporučuji
Avatar autora | 6.5.2024
+ Skvělá komunikace, jednání, vše vysvětleno, zboží vybráno přesně na míru základě požadavků a parametrů.

Avatar autora | 27.4.2024
S obchodem spokojena, termíny dodání vzorné, zboží také na jedničku.
Avatar autora | 25.4.2024
+ Jasně čitelný a přehledný obchod
+ Ukázková videa produktů
+ Velký výběr zboží

Affiliate program