SKUTEČNÉ ORTOPEDICKÉ MATRACE, KTERÉ VÁM ZMĚNÍ ŽIVOT

11 důvodů proč si vybrat matraci na Premiove-matrace.cz ?

Nakupování matrací jsme udělali co nejjednodušší. Nenabízíme desítky identických matrací, vybrali jsme opravdu to nejlepší, co najdete na CZ/SK trhu. Máme matrace pro celé spektrum spáčů, navíc, všechny disponují certifikací zdravotnického prostředku. Prodáváme skutečné ortopedické matrace, kterým sami věříme, že dokážou zlepšit váš život a spánek.

Jsme Premiove-matrace.cz - Vaše jednička pro správný spánek.

 

Najděte perfektní matraci

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat nabídku


Doprava zdarma

Na všechny matrace máte od nás dopravu zdarma. Doručení až k vám domů kurýrní službou Toptrans. 


Skutečné ortopedické matrace

V naší nabídce máme pouze matrace, které disponují certifikací zdravotnického prostředku. Zapomeňte na e-shopy s desítkami identických matrací pochybné kvality. U nás najdete to nejlepší na CZ/SK trhu.

  


Specialisté na spánek

Váháte s výběrem? Nechte si doporučit matraci na míru od našich specialistů. Zohledníme vaše potřeby a parametry. Zařaďte se k našim spokojeným klientům s 99% spokojeností výběru.


Až 10 let záruka

U většiny matrací v naší nabídce je prodloužená záruka, poskytovaná výrobce Hilding Anders. Investice do kvalitní matrace se vám s délkou životnosti.

  


30 nocí na vyzkoušení

Nejste si jisti, že máte vybranou tu správnou matraci? S akcí 30 nocí na vyzkoušení se zbavíte všech obav a bezpečeně si objednáte matraci, která vám bude vyhovovat. Podmínky akce.


Garance nejlepší ceny

Nakupujte chytře a s kvalitou prémiového obchodu za nejlepší ceny. U nás najdete matrace za nejlepší cenu.

 


Jednoduchý nákup

Využíváme moderní technologie, abychom vám vybrali tu pravou matraci. Jednoduše objednáte v pár krocích a vaše vysněná matrace je na cestě k vám. Pokud máte nějaký problém s objednávkou, naši specialisté vám pomůžou.


Bezpečný nákup bez obav

Nakupování na internetu nebylo nikdy bezpečnější. Využíváme nejmodernější platební portál Comgate. K dispozici je i platba Apple Pay. Žádné údaje se neukládají na našem e-shopu. Můžete využít i bankovní převod nebo dobírku.

 


100% originální kusy

Všechny matrace jsou originální kusy vyráběny největším výrobcem matrací v České republice - Hilding Anders. Prodáváme se jen ty nejlepší matrace, využívající nejmodernější technologie 21. století. 


Nadstandardní služby

Potřebujete výnos matrace až do nejvyšších pater? Chcete si přesně s dopravcem určit, kdy vám matrace dorazí? Vše zařídíme zde.

 

 

Jednoduše milujeme spánek, stejně jako vy.


Najděte perfektní matraci

Díky našim zkušenost vám pomůžem vybrat tu pravou matraci, která vám změní život.

Ukázat průvodce

Další články, které by Vás mohly zajímat

 

 

 

proc-se-vyplati-koupit-premiovou-matraci-min

Proč se vyplatí koupit prémiovou matraci?

 

 

pomoc-s-vyberem-premiove-matrace-2Pořád si nejste jisti výběrem? Nevadí, napište nám na náš online chat nebo zavolejte na 

739 098 080

 

Affiliate program